Congres- en erfgoedcentrum Lamot

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een veelzijdige locatie die een breed scala aan mogelijkheden biedt. Met 8 multifunctionele zalen en speciale voorzieningen voor bedrijfscongressen, evenementen,… is het centrum perfect uitgerust voor diverse gelegenheden.

Wat maakt Lamot uniek?

Lamot Congres- en Erfgoedcentrum onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van historische charme en moderne functionaliteit. Gehuisvest in een voormalige brouwerij, behoudt het centrum zijn industriële erfgoed, terwijl het state-of-the-art faciliteiten biedt voor congressen en evenementen. Het is een boeiende mix van verleden en heden, waardoor het een bijzondere locatie is voor diverse bijeenkomsten.

Historisch karakter

Gedrufde architectuur

Centrale ligging

Authentiek kader

Historisch karakter van Lamot

Gevestigd in een oude brouwerij, ademt Lamot historie uit met zijn industriële erfgoed, waardoor het een betoverende achtergrond vormt voor evenementen.

Variatie aan kleine en grote zalen

Lamot beschikt over 8 zalen met een capaciteit variërend van 15 tot 300 personen. En een ontvangst/beursruimte tot 500 personen. Alle zalen zijn geklimatiseerd en uitgerust met gratis draadloos internet.

Centrale ligging

Mechelen ligt precies halfweg tussen Antwerpen en Brussel en is gemakkelijk te bereiken per auto (E19), per trein (IC/IR station) en per vliegtuig (Brussel-Nationaal en de luchthaven van Deurne liggen op 20 minuten). Lamot ligt in het hartje van Mechelen, langs de Dijle, op wandelafstand van talrijke historische gebouwen en andere bezienswaardigheden.

Gedurfde architectuur

Lamot’s architectuur combineert robuuste industriële elementen met eigentijdse designaccenten, waardoor een unieke sfeer ontstaat die verleden en moderniteit harmonieus verbindt.

Veelgestelde vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen. Van praktische tips tot handige weetjes. Hier vind je wat je zoekt.

Zomervakantie

Tijdens de maanden juli en augustus zijn onze kantoren  gesloten op vrijdag.

 

We zijn met vakantie van 15 juli t.e.m. 2 augustus